Webbinarie 20 januari

Är det skillnad på att skapa engagemang och att känna motivation? Och hur kan engagemang och motivation påverka företagets framgång och lönsamhet? Det är utgångspunkten när vi på Camara bjuder in till ett 30 minuter lång webbinarie den 20 januari.

Missa inte chansen att starta det nya året med inspiration för att skapa en välmående arbetsplats med fler tända motivationsstjärnor. Du kommer bland annat få ett flertal nycklar som kan låsa upp dörren till ditt nyårslöfte om högre engagemang på jobbet!

När: 20 januari
Tid: 7.45-8.15
Var: Anmäl dig till sara@cam-ara.se
För: Dig som vill skapa en förändrad företagskultur med engagerade medarbetare. (Kanske trivs du lite extra på webbinariet om du är ägare, vd, ekonomichef eller kvalitetschef)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...