Ny satsning för livet efter pandemin

Trots att vaccineringen inte håller det tempo som planerats närmar vi oss en tid där nuvarande restriktioner kommer försvinna allt eftersom. Många företag ser pandemin som den stora utmaningen och föreställer sig att livet efter kommer lösa sig av sig själv. Vi menar att det viktigaste ligger framför oss. För hur ska strategin för det ”nya normala” se ut? Var får medarbetarna jobba, hur skapar vi en gemenskap och på vilket sätt ska nyanställda komma in i gänget som sett till att företaget överlevt?

Nu lanserar vi #enjoythewalk som belyser vikten av att gå händelserna i förväg och skapa en strategi för livet utan pandemirestriktioner. Läs mer om hela satsningen och hur du kan hjälpa ditt företag i den största utmaningen på århundrade – för den ligger fortfarande framför oss.

One Reply to “Ny satsning för livet efter pandemin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...