#Enjoythewalk med Camara

LÅT OSS GÅ HÄNDELSERNA I FÖRVÄG
för utmaningen var inte pandemin, det är vad som kommer efter.

Vaccinationen må dra ut på tiden, men vi är närmare post-corona än någonsin. Vad är er strategi för när medarbetarna tillåts komma tillbaka till kontoret? Hur har tiden i påtvingad isolering och förändrade arbetsmetoder förändrat era förutsättningar? Verksamhetsstrategi har aldrig varit så centralt som nu, när restriktionerna hävs handlar det om er utveckling, er lönsamhet och för vissa rent krasst er överlevnad.

Det går inte att vänta och se, ni behöver gå i framkant och skapa en hållbar strategi och första steget tar vi redan nu. Formeln stavas Tillsammans

För att bli kreativ i det arbetet behöver hjärnan motion, och som oftast blir det bäst när vi gör det tillsammans på en plats där vi mår bra. För oss är härliga Djurgården i Stockholm en sådan plats, som bjuder på 10 km fantastisk vy. Dessvärre har tiden i isolering inneburit att vi i Sverige rör oss allt mindre. Nyligen presenterades en undersökning som visade att vi i snitt minskat vår vardagsmotion med hela 100 minuter per vecka.

Låt oss bryta den trenden och se hur många gånger vi kan gå runt Djurgården tillsammans. Självklart väljer du själv var du vill gå men för varje mil översätter vi det till ett varv på den kungliga ön. Vi utmanar dig och dina kollegor att tillsammans med alla andra gå hela 500 000 varv innan nationaldagen den 6 juni. Når vi det tillsammans väntar en utmaning med Sveriges högsta mål för oss på Camara. 

Under hela perioden 29 april-6 juni kommer vi arrangera ett flertal aktiviteter på LinkedIn. Varje vecka med start 8 april kommer vi också under en timme #enjoythewalk på Clubhouse med intressanta gäster på olika teman. Tema och gäster för varje vecka hittar du på vår LinkedIn-sida.

Hur långt är du beredd att gå i förväg?

Så går det till
1, Ta ett halvt, helt eller flera varv “runt Djurgården”, du bestämmer var din ö ligger 😉 

2, Berätta om dina framsteg (hur många varv du gått) på valfri social plattform och taggar inlägget med #ENJOYTHEWALK. Du kan också ladda ner vår banner och visa att just du går händelserna i förväg.

3, Når vi 500 000 varv tar vi på Camara sikte på Sveriges högsta mål

TILLSAMMANS GÅR VI FÖR TID EFTER PANDEMIN