DRÖMMER du om att delta i O.S.?

Vår känsla av engagemang och motivation är en färskvara som kräver ständigt arbete. Med Engagemangs-OS får ni tillfälle att boosta och jobba vidare därifrån ni befinner er och dit ni vill. Missa in världspremiären den 4 feb!

Den 4 februari står våra svenska medaljhopp på den olympiska invigningen i Peking, Kina. Det är 24:e gången ett vinter-OS arrangeras, men samma dag går startskottet för världspremiären av Orienterad Strategi i ENGAGEMANG! Under veckorna kämpar vi tillsammans med en rad svenska arbetsplatser för att tända elden i deras medarbetare. Du kan alltså för första gången delta i ett OS! Vilken grej!  

 

Vad innebär det?

Att delta kommer vara den roligaste aktiviteten under hela 2022. Tillsammans med dina kollegor tar ni in engagemangsfacklan till er arbetsplats och jobbar för en stark kultur präglad av gemenskap, motivation och glädje. Oavsett hur er kultur är idag, kan ni med ert deltagande stärka engagemanget ännu mer! Eventet passar alla storlekar av företag, från den lilla enmansfirman till storbolagen med kollegor världen över.

 

Under aktiviteten kommer du och dina kollegor varje vecka få ett nytt övergripande tema, och måndag-fredag publiceras nya uppgifter som varje medarbetare ska göra. Uppgiften tar i snitt 5-15 minuter att göra. Det kommer hända att man behöver ta hjälp av någon kollega när den egna kunskapen inte räcker till. Det är också en del av övningarna att skapa en interaktion kring ert deltagande mellan kollegor. Veckans tema och dagens uppdrag mailas till ansvarig ”lagkapten”, och publiceras i Facebook-gruppen ”Camara Engagemangsboost”. Alla anställda kan gå med i gruppen för att underlätta att uppdragen förmedlas till samtliga på företaget.

 

När vi gått i mål har ni inte bara chansen att stå överst på prispallen, ni har också en actionplan för att fortsätta ert interna arbete med företagskulturen. Oavsett hur bra den är idag kommer ni ha konkreta uppslag för hur ni utvecklar och/eller vårdar den framöver. Att delta i världspremiären av Orienterad Strategi i Engagemangs är inte bara till för att inspirera och göra något roligt tillsammans med sina kollegor. Det kan också vara startskottet för ert kommunikativa kulturarbete eller ett sätt att fortsätta vårda den positiva kulturen ni har idag. Den kommer också göra er uppmärksammad på vad som kan förfinas i kulturen.

 

Aktiviteten pågår mellan 4-20 februari 2022

 

För vem passar det?

Alla organisationer som har minst en anställd kan delta i Orienterad Strategi i Engagemang. Som enmansföretagare använder du ditt deltagande för att förstärka din kultur med kunder och samarbetspartners. Är ni fler på företaget jobbar ni enskilt och sammanställer sedan tillsammans som ledning/chef.

 

Vad kostar det?

Det är helt kostnadsfritt att delta!

 

Anmäl dig idag