Inspirerande föreläsningar

Dags för kickoff, konferens eller teambuildning? Låt oss komma och inspirera er till en arbetsmiljö baserat på motivation och engagemang.

Dags för kickoff, konferens eller utvecklingsdagar? Efter en lång period av ofrivillig isolering behöver vi både skratt och inspiration för att ta igen vårt sociala liv. Låt oss på Engagemangsbyrån sprida glädje och nycklar för att boosta er in mot hösten och det ”nya normala”. Samtliga föreläsningar är ca 1 h. Välj på någon av våra standardföreläsningar eller få en skräddarsydd för just er.

 

 

Få applåder för att du kommer till jobbet!

En fartfylld föreläsning om hur vi med uppskattning och uppmuntran ökar vår egen och våra kollegors motivation. Forskning visar tydligt att vi är benägna att göra mer av sånt vi blir sedda för, så varför inte applådera när någon kommer till jobbet? Eller gjort ett riktigt bra försök?

”Få applåder för att du kommer till jobbet!” passar alla på företaget och inspirerar till att öka glädjen på jobbet. 

 

 

Från skitsur till skitbra!

Visst du att det räcker med några få surkartar för att förpesta en kultur så pass mycket att bolaget inte överlever? Med en motiverande och rolig föreläsning berör vi ämnen för att förvandla den skitsure till att bli en skitbra kollega.

”Från skitsur till skitbra!” passar alla på företaget och innehåller hög igenkänningsfaktor. Det är nästan som att titta sig själv i spegeln. 

 

 

Framåt med feedforward för hela teamet

Forskning visar att team som har en feedback-kultur har en högre effektivitet. Men vad händer om vi fokuserar på nästa gång när vi ger återkoppling på det som gjorts? Med språng ur vetenskapen tar vi oss igenom fördelar och viktiga poänger för att skapa en feedforward-kultur.

”Framåt med feedforward för hela teamet” passar bäst för ledningsgrupper och chefer, och kan med fördel ingå i en teamutvecklingsdag.