Reboostveckor för vårdhjältar

ReBoostveckor för Sveriges vårdhjältar är ett kostnadsfritt program och vårt sätt att tacka dig som jobbat inom vård och omsorg under Covid-pandemin.

 

Att bli kallad för hjälte är det många som drömmer om, men vi är övertygad om att det krävs mer än så för att ladda om batterierna för alla som gett allt för att så många som möjligt ska överleva den pandemi vi lever i. Därför erbjuder vi på Camara dig som jobbar inom vård, hälsa och omsorg ett kostnadsfritt ReBoost-program i fyra veckor – helt digitalt.

 

Programupplägg

25 augusti – Feedforward

Vid första tillfället tar vi upp hur en feedback, eller som vi kallar det feedforward-kultur skapas och vilka vinster som finns med att feedforwarda.

 

1 september – Lyssna

När vi ses andra gången går vi in på vad det innebär att lyssna – på riktigt. Hur gör vi det och hur förbättras arbetsmiljön av att vi lär oss lyssna istället för att höra på, oavsett om det är med kollegor, chefen eller patienten/brukaren. 

 

8 september – Fira

Tredje tillfället blir ett riktigt härligt kalas när vi lär oss vikten av att fira mer. Visst låter det konstigt? Men det är tydligt att när vi firar ökar vi motivation och känslan av glädje. Vi tittar närmare på varför och vad vi bör fira. 

 

15 september – Delaktighet

På vårt sista tillfälle fördjupar vi oss på delaktighet och vad det innebär för chefen och varje medarbetare. Vems är ansvaret egentligen och vad krävs för att vi ska ha en inkluderande kultur?

 

Vill du vara med? Anmäl dig redan idag!
Först till kvarn gäller.